Nalazite se ovdje: Početna > O nama
HrvatskiEnglishRussianItalianoDeutsch

o nama

MPD Tvornica pumpi d.d. DaruvarMPD je tvornica pumpi i armatura sa sjedištem u Daruvaru gdje se nalazi uprava i proizvodni pogon. Kroz svo vrijeme poduzeće se razvija dogradnjom proizvodnih kapaciteta i usavršavanjem proizvodnog programa pumpi i armatura. Naš tim od 80 zaposlenika svakodnevno pridonosi razvitku i napredovanju poduzeća na današnjem zahtjevnom tržištu. Poduzeće im se odužuje stalnim stručnim usavršavanjem, propisanom radnom zaštitom i pozitivnom radnom atmosferom.  Svaka proizvedena pumpa prolazi ispitivanje prije isporuke. Ispitivanja nadgledaju visokostručni zaposlenici poduzeća koji garantiraju kvalitetu, radne karakteristike i dugotrajnost. Pumpe i armature namijenjene brodogradnji certificirane su od strane certifikacijskih kuća: ABS, Bureau Veritas, Germanischer Lloyd, hrvatski registar brodova, Det Norske Veritas, Lloyds registar, Rina, Russian Maritime Register of Shipping.
Od  2005. MPD Tvornica pumpi d.d Daruvar, posjeduje cerifikat ISO 9000:2001 za upravljanje kvalitetom izdan od BV- Bureau Veritas. Certifikat se odnosi na projektiranje, razvoj i proizvodnju pumpi (vijčane, zupčaste, centrifugalne, krilne i amonijačne), prečistača za ulje i vodu, regulatora tlaka, regulacionih ventila i odzračnika balasnih tankova; servis pumpi i ventila.
Visokostručnim zaposlenicima i stalnim tehnološkim razradama i unapređenjima proizvoda MPD kao tvornica ima za cilj postati vodeći proizvođač pumpi kako u Hrvatskoj tako i u susjednim državama.
Naša  proizvodnja prati  trendove tehnološkog  razvoja i nadamo se da bi u budućnosti  za postojeće poslovne partnere ostali, a za buduće postali pouzdan partner.

 .

CNC stroj za obradu Pogon tvornice pumpi Upravna zgrada MPD tvornice pumpi
.
Proizvodni program
Servisne djelatnosti
Ispitivanje proizvoda
Usluge