Nalazite se ovdje: Početna > Reference
HrvatskiEnglishRussianItalianoDeutsch

Reference

 

Od osnutka pa do danas MPD tvornica pumpi i armatura je poslovala s velikim brojem poduzeća kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Takvo poslovanje rezultiralo je opširnom, respektabilnom referentnom listom koja je odraz kvalitete naših proizvoda i koju Vam s ponosom predstavljamo.

Kako bi lista bila preglednija razvrstali smo je u 4 grupe (brodogradnja, vodovodi, procesna industrija i elektrane). U svakoj od grupa popisan je djelomičan odabir.

 

BRODOGRADNJA               
Brodogradnja Proizvodni program za brodogradnju je najopširniji i najzastupljeniji. Naše pumpe i odušnici za balastne tankove plove diljem svijeta na različitim brodovima proizvedenim u svim većim hrvatskim brodogradilištima.   
    

VODOVODI

Vodovodni sistemi  Vodovodi su naš neizostavan partner ponajviše vezano uz proizvodni program regulatora tlaka u vodovodnim cijevima, a također i pumpi.
 

PROCESNA INDUSTRIJA                             

Procesna industrija Tisuće pumpi i armatura je ugrađeno u industrijske pogone i predstavljaju neizostavan dio za održavanje i neprestani rad pogona. Naša tvornica u mogućnosti je proizvesti specifične pumpe za različite industrije.

 

 ELEKTRANE                 

Elektrane Tokom godina razvili smo proizvodni program pumpi primjeren ovom gospodarskom sektoru i u mogućnosti smo ponuditi pumpe za različite vrste elektrana.

 

Proizvodni program
Servisne djelatnosti
Ispitivanje proizvoda
Usluge